Skip to main content

29 april start de
online verkoop!

De bouw is gestart!

Modern wonen in een gezellig,
besloten hofje

 

Kleinschalig wonen in een hofje. Naast het centrum van IJmuiden. Op loopafstand van alle voorzieningen. Op de plek van de voormalige Laurentiuskerk ontwikkelt De Branding Het Hof van Laurentius; acht eengezinswoningen, verdeeld over twee blokken. Met een moderne, statige architectuur die past bij de bestaande woningen in de buurt.

Wonen

Optimaal leven
in het hof

 

Ontspannen leven staat bij het Hof van Laurentius voorop. Om die reden is gekozen voor een kleinschalig project met in totaal acht woningen. De woningen liggen in een besloten en autoloos hofje waardoor je dus heerlijk rustig woont. Bovendien wordt er een groenstrook gerealiseerd. Dé plek om je vrije tijd door te brengen. Ook voor je kinderen, want die kunnen straks veilig in het zicht spelen.

Project

Kleinschalig bouwen,
ontspannen wonen

 

Het voormalige kerkje heeft plaats gemaakt voor twee woonblokjes met respectievelijk drie en vijf woningen. De frisse en statige architectuur spreekt meteen aan en is helemaal van nu. Bovendien zijn de woningen geschikt voor elke doelgroep. Want met een oppervlakte van 92 tot 126 m2 is er meer dan voldoende leefruimte. De koopsommen starten vanaf circa € 477.000 v.o.n.

Op de hoogte blijven?
Woningen

Kies de woning
die bij je past

 

Er is een variatie aan type woningen zodat jij straks het huis kiest dat het beste bij je past. Er zijn 7 eengezinswoningen met twee verdiepingen (3 woonlagen) met woonoppervlaktes van ca. 96 tot 126 m2. En er is 1 compacte woning van 92 m2 met één verdieping (2 woonlagen).

De woningen zijn ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar meer leefruimte. Sowieso krijgt elke woning een achtertuin. Hier drink je een wijntje met vrienden, ontbijt je op zondagochtend met het gezin of lees je op je gemak een boek. Leven zoals jij dat wilt dus.

Duurzaam wonen is lekker leven

 

Een groot voordeel van het kopen van een nieuwbouwwoning, is dat deze bijzonder duurzaam is. Dat geldt ook voor de woningen van Het Hof van Laurentius. Want die voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen. Jouw nieuwe gasloze woning krijgt dan ook onder meer zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarming en verkoeling. Met een duurzame woning bespaar je enorm op energieverbruik. Goed voor het milieu én je portemonnee. Dat maakt wonen in een duurzaam huis extra fijn.

De inrichting afgestemd op je leefstijl

 

De indeling van de woningen hebben we al voor je bepaald. Maar de inrichting van de woning bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Precies passend bij je leefstijl. Een nieuwe woning biedt je hier alle kansen voor. Zo maak je van je nieuwe huis echt een thuis.

Omgeving

Trek erop uit!

 

Winkels voor de dagelijkse voorzieningen, enkele boetiekjes en de wekelijkse markt. IJmuiden biedt voldoende om prettig te kunnen leven. Ook scholen, huisartsen en sportverenigingen zijn er voldoende. Bovendien biedt IJmuiden voldoende op cultureel vlak. Zo is er een schouwburg, zijn er diverse musea en leer je op Forteiland IJmuiden alles over de historie van de plaats. Wil je er in de weekenden op uit, dan fiets je zo naar het strand. Hier geniet je uren van het zand en de zee. Tussendoor lunchen of een drankje drinken doe je in één van de strandtenten. Ook wandelen in de duinen kun je hier heerlijk. Het landschap biedt je elk seizoen weer een nieuw gezicht.

Locatie

Snel op weg

IJmuiden ligt centraal tussen de grote steden. Haarlem is natuurlijk om de hoek, maar ook Alkmaar is dichtbij. Bovendien ben je in een half uur op Schiphol. Liever met het openbaar vervoer? Er rijden volop bussen van IJmuiden naar de omliggende plaatsen. IJmuiden heeft geen treinstation, maar het naastgelegen Driehuis wel. Op de fiets ben je er in zo’n tien minuten.

29 april start de online verkoop

 

De bouw is ondertussen al gestart. Het voordeel is dat de woningen dus snel kunnen worden opgeleverd, zodat je niet lang hoeft te wachten om in je nieuwe woning te gaan genieten. De verwachte oplevering zal namelijk al in het eerste kwartaal van 2023 zijn.

Reminder ontvangen?
Meld je nu aan!

 

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop. Op 29 april zal alle informatie over de woningen beschikbaar zijn en kun je je via deze website inschrijven op de woning van je voorkeur. Wil je een melding ontvangen zodra je op de woningen in kunt schrijven? Meld je dan nu aan.

Ontwikkeling

De Branding Holding B.V.
Ampèrestraat 23
1970 AE IJmuiden

T: 0255 51 09 43
E: info@debranding.nl

Realisatie

Stolk Bouwmaatschappij
Ampèrestraat 21
1976 BG IJmuiden

T: 0255 514 760
E: info@stolkbouw.nl

Verkoop en informatie

Van Waalwijk van Doorn Makelaars Taxateurs
Hagelingerweg 59
2071 CA Santpoort-Noord

T: 023-5394545
E: santpoort@wado.nl

×

Vrije inloop

Iedere zaterdag tussen 11.00 tot 13.00 uur is een inloop mogelijkheid en de woningen te bezichtigen.

Meer info